Blog

A mézeskalács sütés nemcsak karácsonykor, hanem bármelyik évszakban öröm, ha szeretjük az illatos, fűszeres süteményeket. Sokan azonban nem tudják, hogy a titok nem csak a jó mézeskalács recept kiválasztásában rejlik, hanem a fűszerkeverékben is.

De milyen a jó mézeskalács fűszer?

Az ünnepi időszak egyik legfinomabb illata a mézeskalács sütés közben terjengő fahéj és méz aromája. Ha te is szeretnéd, hogy a jó illat mellett tökéletes mézeskalácsaid legyenek, akkor jó helyen jársz, következik a kipróbált, rengetegszer megsütött, rögtön puha mézeskalács recept.

Ez az egyszerű mézeskalács recept akár kezdőként is reprodukálható, kevesebb mézeskalács sütési tapasztalattal is bátran belevághatsz. Míg sok mézeskalács napokig puhul, ez az azonnal puha mézeskalács recept már a sütés napján omlós kekszeket eredményez.